100% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
MAGAS MINŐSÉGŰ ÁLLATELEDELEK
BARÁTSÁGOS ÁRAK
SZÉLES TERMÉKPALETTA
Blog

BESZÁMOLÓ A PERIGOLD BÉLAVÁRI NAGYBÁNYATÓ III. VÁNDORKUPA HORGÁSZVERSENYRŐL

2019.05.26 12:22
BESZÁMOLÓ A PERIGOLD BÉLAVÁRI NAGYBÁNYATÓ III. VÁNDORKUPA HORGÁSZVERSENYRŐL

Egy hónappal, a verseny előtt meghirdetett előzetes jelentkezések alapján  29 két fős csapat  nevezett a PERIGOLD versenyre.

A versenyre nevezett csapatok reggel hét órára beérkeztek a  Bélavári Nagybányatóra,az egyesület vezetése kávéval, helyben sütött bundás kenyérrel és forró teával várta a versenyzőket.

 

Hét órakor megkezdődött a tó térképén feltüntetett horgászhelyek kiválasztása, kiválasztás alatt ittunk egy „Bélavári harapós kutya” pálinkát a tó szellemének és egymás tiszteletére.

Ezzel egyidőben minden csapat átvette a  PERIGOLD ajándékcsomagot, mely tartalmazott etetőanyagokat, pelleteket, és vákumozott kukoricákat. A termékeket a gyártó és forgalmazó cég vezetése ajánlotta fel a versenyzőknek. A versenyző csapatok nyolc óra előtt elfoglalták a választott horgászhelyeket, majd nyolckor megkezdődött a verseny, mely 15 óráig tartott.

Napsütéses és enyhén felhős időszakok váltogatták egymást a verseny alatt, 15- 20 fokos hőmérséklettel. Gyenge kapások és kevés fogás jellemezte a versenyt, a változó fronthatások miatt étvágytalanok voltak a halak. A versenyzők a felvonultatott fegyvertáraikat mind kipróbálták, de igazán eredményes csali nem volt a verseny alatt. A csapatok lendülete még 15 óra előtt is kitartott, voltak akik az utolsó fél órában fogtak 8-10 halat is. 15 órára a gondos háziasszonyok elkészítették a helyben  szaggatott nokedlit és a sertéspörköltet, és a házilag savanyított uborkát és sárgarépát, Az erre az időszakra megéhezett versenyzők  mindent felfaltak az üstökből.Az ebéd igen bőséges  és a III. vándorkupához méltóan felséges volt.

Az ebédhez mindenki válaszhatott üditőt sört és kávét is, közben a versenybírók kiszámolták a  eredményeket és megkezdődött az eredményhirdetés.

 

 A legnagyobb hal különdíját Novográdecz Dávid vitte el egy 2kg 35 dekás compóval, a díj a tótulajdonosának külödija volt 10.000 Ft értékben.

 

 Ötödik helyezést érte el az Escobar Carp Team Nárai Tamás és Nárai Sándor  46 db hallal 2780 ponttal. Nyereményük  egy hétvégi 72 órás napijegy két fő részére .

Negyedik helyezést ért el a Policemad Carp Team Futó Zoltán Balogh Szabolcs  98 db hallal

3610 pont. Nyereményük 20.000 ft plusz 5.000 ft értékű Perigold ajándékcsomag.

Harmadik helyezést ért el a  Dádé Team Keszericze Dénes Novográdecz Dávid 8 db hallal

5110 pont. Nyereményük  30.000 ft plusz 10.000 ft értékű Perigold ajándékcsomag.

Második helyezést ért el a Bálavári Halfarkasok Team Szakács József  Pap Gyula 34 db hallal 7330 pont. Nyereményük 40.000 ft plusz 15.000 ft értékű Perigold ajándékcsomag.

Első helyezést ért el a Bukács & Bukács Team Bukács András Bukács Dávid 59 db hallal 7654 pont. Ők az idén második alkalommal nyerték meg a vándorkupát. Nyereményük 60.000 ft plusz 20.000 ft értékű Perigold ajándékcsomag.

A versenyzők és az egyesület elnöksége a versenyt egyöntetűen kiválónak itélték meg, az elnök az eredményhirdetés befejeztével megköszönte a konyhásoknak a kiváló reggeli és ebédet, a versenybíráknak a gyors és szakszerű munkájukat, a Perigold cég vezetésének a nagylelkű szponzorációt, majd a „jövőre veletek ugyanitt” jelmondattal bezárta a versenyt.

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Tóth Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Simon Lajos
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomTamási Péter